Appareils et accessoires
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Prép. 25min
Total 3h 20min
20 portions
Ingrédients
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
75.4 mg
Protides
3.2 g
Calories
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Lipides
28.9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8.4 g
Glucides
58.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Date and nut balls
20min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10min
Tomato ketchup
1h 25min
Barbecued pork ribs
28h 10min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Jalapeño honey butter
15min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min