Appareils et accessoires
Cucumber soup with prawn skewers
Prép. 25min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil40 g
-
lemon juice2 tbsp
-
salt½ tsp
-
raw prawns, peeled and deveined24
-
brown onions cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
cucumbers cut into pieces500 g
-
lemon cut into slices, each slice quartered1
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
plain flour40 g
-
fresh dill (optionnel) leaves only2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
733 kJ /
175 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1.4 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Potato bake
1 Std. 35 Min
Green goodness soup
10 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Berry mousse
5 Std.
Potato cakes
45 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Mushroom soup
30 Min
Gluten free scones
30 Min
Fruit jellies
4 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Apple tart
1 Std.
Thai-style fish cakes
30 Min