Thai-style fish cakes
TM6 TM5

Thai-style fish cakes

3.6 (54 évaluations )

Ingrédients

  • oil, for greasing
  • 4 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed
  • 100 g fresh green beans, trimmed, cut into halves
  • 2 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
  • 600 g white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)
  • 100 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 60 g coconut cream
  • 1 egg white
  • 500 g water, plus extra as needed
  • fresh coriander leaves, for garnishing
  • 1 fresh long red chilli, thinly sliced, for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
749.5 kJ / 178.5 kcal
Protides
22.1 g
Glucides
2 g
Lipides
8.5 g
Graisses saturées
3.1 g
Fibre
2.8 g
Sodium
109.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives