Appareils et accessoires
Mixed vegetable mash (purée)
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
505.5 mg
Protides
6 g
Calories
678 kJ /
161 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10 min
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Fruit purée (apple)
15 min
Vegetable purée (sweet potato)
25 min
Bolognese sauce
40 min
Pumpkin soup
30 min
Mashed potatoes
40 min
Potato cakes
45 min
Vegetable soup
35 min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 godz. 40 min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30 min
Classic mushroom risotto
30 min