Pasta e fagioli (Pasta and beans)
TM6 TM5

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

4.0 (71 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
  • 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
  • 2 ripe tomatoes, cut into halves
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 900 g water
  • 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1618.1 kJ / 385.3 kcal
Protides
15.2 g
Glucides
52.5 g
Lipides
12.3 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
6.7 g
Sodium
689.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives