Appareils et accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prép. 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
362.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1095.7 kJ /
261 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
30.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Vleesbouillonpasta
45min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Honingraat
1h 30min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Basis kippenbouillon
35min
Traditionele vruchtenjam
55min