Appareils et accessoires
Polenta, mandarin and almond cake
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingrédients
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
54.3 mg
Protides
7.6 g
Calories
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
31.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten free baking
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Lemon and lime polenta cakes
40min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Pumpkin tart
2h 15min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Pumpkin and ginger soup
35min