Appareils et accessoires
Santa Maria Dry Rub
Prép. 5min
Total 5min
1 jar
Ingrédients
-
salt25 g
-
coffee beans10 g
-
granulated garlic10 g
-
dried oregano3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
whole cloves2
-
dark brown sugar25 g
-
onion powder2 tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ teaspoon
-
ground cinnamon¼ teaspoon
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
9713.1 mg
Protides
4.5 g
Calories
879.9 kJ /
210.3 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
50.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonings and rubs
18 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Thai watermelon salad
50min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Macadamia Pesto
10min
Spicy Cajun Rub
5min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Festive lobster pâté
4h 45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min