Appareils et accessoires
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Prép. 1h 15min
Total 2h
4 portie
Ingrédients
Vulling en marinade
-
olijfolie plus 3 el meer105 gram
-
uien70 g
-
teentjes knoflook naar smaak1 - 2
-
champignon de Paris, vers in vieren gesneden400 g
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen1 ½ tl
-
paprikapoeder3 tl
-
honing1 el
-
kaneel, gemalen1 tl
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
nieuwe aardappelen400 g
-
pastinaak250 g
-
kalfsvlees, schouder gesneden voor een rollade1000 g
-
Serranoham gesneden100 g
Champignon-aardappelsoep
-
uien in tweeën gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
aardappelen bloemig, in stukjes gesneden100 g
-
verse champignons, in plakjes250 g
-
prei in plakjes gesneden50 g
-
olijfolie40 g
-
water550 g
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta2 volle tl
Madarijn-tiramisu
-
espressokoffie koud250 g
-
Cointreau70 - 90 g
-
cacaopoeder25 g
-
eieren gescheiden5
-
suiker40 g
-
mascarpone750 g
-
lange vingers (boudoirs)30
-
mandarijn partjes, uit blik, uitgelekt300 g
Champignon-aardappelsoep en afwerking van kalfsvlees en groenten
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
zout naar smaak
-
zwarte peper, vers gemalen naar smaak
-
witte wijnazijn naar smaak
-
zure room om te garneren
-
cacaopoeder voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3288.2 mg
Protides
93.4 g
Calories
9263.8 kJ /
2214.1 kcal
Lipides
145 g
Fibre
14.1 g
Graisses saturées
56.4 g
Glucides
133.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winter recepten
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min