Appareils et accessoires
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Prép. 40min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
Zoete aardappel risotto
-
verse salieblaadjes in stukjes gesneden6
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)80 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden (ca. 4 cm)300 g
-
sjalotten in tweeën gesneden60 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
zout½ tl
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
-
melk500 g
-
ei1
-
kaneel, gemalen naar smaak1 - 1 ½ el
-
suiker50 g
-
zout1 snuifje
-
maïszetmeel20 - 30 g
-
hazelnoten35 g
-
amandelen, rauw35 g
-
pure chocolade 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden60 g
-
room, elk type (van koemelk)130 g
-
ahornsiroop2 tl
-
peperkoekkruiden1 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
740.9 mg
Protides
24 g
Calories
4138.1 kJ /
989 kcal
Lipides
51.7 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
24.7 g
Glucides
107 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winter recepten
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Hersenen cupcakes
1h 40min
Brownies
50min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Champignontaart
Pas d’évaluation
Paella met kidneybonen
55min
Moussaka met linzen
2h 20min
Worst met erwtenrisotto
30min
Witte chocolade cheesecake
16h
Muffins met chocoladechips
1h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h