Appareils et accessoires
Gwinganna mushroom pâté
Prép. 5min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
75.6 mg
Protides
5.2 g
Calories
678.8 kJ /
162.2 kcal
Lipides
14.2 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Herb Mustard
8h 10min
Ras el hanout
10min
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Mushroom pâté
1h 15min
Sweet spiced nuts
1h
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Brandy cashew cream
5min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Sunny gazpacho
25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Smoked salmon mousse
5min