Appareils et accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Prép. 30min
Total 10h
16 porties
Ingrédients
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1461.1 mg
Protides
127 g
Calories
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Lipides
115.1 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
43.9 g
Glucides
56.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Vegan cheeseburgers
10h
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Mout milkshake
10min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Geklopt eiwit
5min
Crème anglaise
15min
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Kerstman macarons
3h 20min