Appareils et accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Prép. 30min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.7 g
Calories
2710 kJ /
647 kcal
Lipides
33 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Courgettesoep met munt
35min
Groentenbouillonpasta
45min
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Gebakken spinazie met eieren
40min
Tomatensaus
40min