Appareils et accessoires
Romesco Dip
Prép. 5min
Total 10min
12 portions
Ingrédients
-
smoked almonds150 g
-
red capsicums roasted (see tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
ground smoked paprika1 tsp
-
salt (optionnel) to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
114 mg
Protides
3 g
Calories
382.4 kJ /
91 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas with Thermomix®
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Pas d’évaluation
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Frozen Negroni
3h 15min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Salmorejo
30min
Classic Zabaglione
15min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Bicol Express
45min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min