Appareils et accessoires
Potato and Celeriac Gratin
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
milk100 g
-
whipping cream200 g
-
ground nutmeg3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
celeriac cut in pieces (3-4 cm)650 g
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), diced (2 cm)650 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
382 mg
Protides
7.2 g
Calories
1212 kJ /
290 kcal
Lipides
16 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
9.7 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Rice with Grated Apples
50min
Plum Clafoutis
1h 15min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Tuscan Bean Soup
50min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Colcannon
35min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Curried Parsnip Soup
30min