Appareils et accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prép. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
384.3 mg
Protides
19.5 g
Calories
2200.8 kJ /
526 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
44.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Vegan baklava
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Koffielikeur
40min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Risotto met oesterzwam en champagne
35min