Appareils et accessoires
Champagne en bessen trifle
Prép. 30min
Total 3h 40min
16 glazen
Ingrédients
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
95.5 mg
Protides
3.3 g
Calories
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 phút
Mini kerstboompjes
45 phút
Gorgonzola spread
Không có đánh giá
Aardbeien mille-feuille
5h
Sabayon (Zabaglione)
15 phút
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 phút
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Không có đánh giá
Gegratineerde coquilles
25 phút
Citroensorbet met schuimwijn
10 phút
Glutenvrije frambozen rolgebak
Không có đánh giá
Mousse van tonijn
10 phút
Zalmtartaar
10 phút