Appareils et accessoires
Quinoa salade met knapperige groenten
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
lente-ui in stukken1
-
wortel in stukken70 g
-
courgette in stukken140 g
-
water400 g
-
zout1 ½ tl
-
quinoa50 g
-
tomaat in blokjes80 g
-
olijfolie2 el
-
balsamicoazijn2 el
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
witte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
709 kJ /
171 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde rijst
25min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Quinoasalade
40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Pastasalade met groenten
1h
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Havermoutpap met vers fruit
15min