Appareils et accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Prép. 15min
Total 4h
8 stuks
Ingrédients
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
454.8 mg
Protides
13.3 g
Calories
1536 kJ /
367.1 kcal
Lipides
17.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Mai tai
10min
Spaghetti muffins
55min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pompoenbrood
1h 45min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min