Appareils et accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prép. 10min
Total 35min
4 stuks
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Calories
1230 kJ /
294 kcal
Protides
36 g
Glucides
10.7 g
Lipides
12.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan boter
Pas d’évaluation
Appeltaart
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Zuurkool
Pas d’évaluation
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Gevulde veggieslakken
45min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min