Appareils et accessoires
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Prép. 30min
Total 1h 15min
8 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
234.6 mg
Protides
8.7 g
Calories
1452 kJ /
347 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
7.9 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije kerstfruitcake
Καμία βαθμολογία
Gegrilde octopus met aardappelen
2ωρ. 45 λεπτ.
Pastasalade met forel en groenten
Καμία βαθμολογία
Bevroren veenbessen margarita
5 λεπτ.
Gazellehoorns
1ωρ.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 λεπτ.
Havermoutrepen met kaas
45 λεπτ.
Spinazie- en tomatenquiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Citroenslush met champagne
10 λεπτ.
Champignons of zwammen met look
20 λεπτ.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 λεπτ.
Garnituur van courgette
30 λεπτ.