Appareils et accessoires
Ras el hanout
Prép. 10min
Total 10min
80 g
Ingrédients
-
cumin seeds25 g
-
coriander seeds25 g
-
cinnamon quill1
-
star anise1
-
cardamom pod (green)2
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
sweet paprika3 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
whole cloves5
Niveau
facile
Infos nut. par 80 g
Sodium
1003.7 mg
Protides
10.4 g
Calories
1066.7 kJ /
254.9 kcal
Lipides
13.1 g
Fibre
20.8 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Chilli crunch (TM6)
30min
Curried kraut
Pas d’évaluation
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Linguine marinara
30min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min