Appareils et accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Prép. 15min
Total 30min
2 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
37.1 g
Calories
1296 kJ /
310.2 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
26.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Avocadomayonaise
15min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Koolsoep
50min
Veelzijdige stevige soep
50min