Appareils et accessoires
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Prép. 20min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optionnel)½ - ¾ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
563 mg
Protides
29 g
Calories
2199 kJ /
526 kcal
Lipides
35 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend®
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Boeddha bowl met kip
1h
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Custard
15min
Gerookte zalm sneetjes
Pas d’évaluation
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Erwten met ham
25min
Peren in rode wijn
3h 20min
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Uiensoep
1h