Appareils et accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Prép. 10min
Total 1h 35min
2 porties
Ingrédients
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
52 g
Calories
2899 kJ /
693 kcal
Lipides
42.5 g
Fibre
3.8 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Minestrone
45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Vissticks met tomatensaus
50min
Granité van koffie
8h 10min
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Kippennoedelsoep
1h 35min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min