Appareils et accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Prép. 30min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
435.2 mg
Protides
19.2 g
Calories
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
24.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananaspakketjes
1h
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Forel met hollandaisesaus
50min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min