Appareils et accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Prép. 35min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11 g
Calories
1659 kJ /
396 kcal
Lipides
13 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min