Appareils et accessoires
Spinazierisotto met asperges
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
26 g
Calories
3008 kJ /
718 kcal
Lipides
36 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Betty Bossi
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min