Appareils et accessoires
Pompoenrisotto met spek
Prép. 10min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren40 g
-
water1220 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
fijn zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
sjalotten30 g
-
spek plakken, in dunne stukken100 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
fijn zout naar believen
-
60 g verse groene erwtenbevroren doperwten60 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10.2 g
Calories
1452 kJ /
345 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
2.4 g
Glucides
47.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Voordeel menu's
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Risotto bolognese
45min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min