Appareils et accessoires
Pesto en zongedroogde tomatencake
Prép. 5min
Total 40min
10 porties
Ingrédients
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9.2 g
Calories
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Lipides
20.1 g
Fibre
1.6 g
Glucides
15.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picknick
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Bessenjamtaart
2h 35min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation
Basilicumpesto
10min