Appareils et accessoires
Hummus van rode biet
Prép. 10min
Total 10min
12 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
rode bieten gekookt300 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
50 g geroosterd sesamzaadtahin (sesampasta)50 g
-
fijn zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
currypoeder1 snuifje
-
gemalen komijn1 snuifje
Presentatie
-
Belgische witloof blaadjes (ong. 2-3 stronken)24
-
rode bieten gekookt en in dunne schijfjes gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie1 scheutje
-
vers gemalen zwarte pepertl
-
geroosterd sesamzaad1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3.7 g
Calories
502 kJ /
120 kcal
Lipides
7.35 g
Fibre
3.6 g
Glucides
9.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Guacamole
5 min
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Indiase groentencurry
50 min
Gezouten karamel toffees
1 godz. 45 min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min