Appareils et accessoires
Parmesan and Oat Rolls
Prép. 10min
Total 1h 40min
12 pieces
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
rolled oats100 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water lukewarm250 g
-
neutral oil (eg. vegetable oil), plus extra for greasing40 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
medium egg1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
415.9 mg
Protides
10.6 g
Calories
1001.2 kJ /
239.3 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
30.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feed the Love
22 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40min
Tear and Share Snail Bread
2h 45min
Seriously Seedy Crackers
30min
Walnut Scones
30min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
White Finger Rolls
3h 30min
Cheese Scones
20min
Classic Wholemeal
2h 40min