Appareils et accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prép. 10min
Total 1h
14 slices
Ingrédients
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
6.3 g
Calories
546 kJ /
131 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bread
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Soda Bread with Feta
30min
Walnut Bread
2h 45min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min