Appareils et accessoires
Spaghetti Vongole
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
795.5 mg
Protides
34.3 g
Calories
2510 kJ /
600.5 kcal
Lipides
21.5 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
30.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Pas d’évaluation
Chilli Lime Sauce
5min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Seafood Pozole
1h 15min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1h 10min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Clams marinières
30min
Crab & Prawn Linguine
25min
Fish Stew
45min