Appareils et accessoires
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Prép. 25min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
393 kJ /
95 kcal
Lipides
6 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
korean cuisine
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-fried Vegetables
10min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Celery and Cashew Nuts
20min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Steamed Tofu
30min
Mapo tofu
15min