Appareils et accessoires
Chicken with red peppers
Prép. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
red peppers cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
fresh basil1 sprig
-
fine salt2 teaspoon
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh rosemary1 sprig
-
red chilli (optionnel)1 pinch
-
dried bay leaf1
-
anchovy fillets, in oil or brine, well drained2 - 3
-
chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)700 g
-
lager beer100 g
-
50 g water, + tsp vegetable stock paste, homemadevegetable broth (optionnel)50 g
-
ground white pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
22.7 g
Calories
996 kJ /
238 kcal
Lipides
14.6 g
Glucides
4.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Lemon chicken
50 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Egg white omelette
35 Min
Rabbit stew
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Spaghetti carbonara
40 Min