Appareils et accessoires
Veenbes & rode biet koekjes
Prép. 25min
Total 2h 40min
25 stuks
Ingrédients
Deeg
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
zetmeel15 g
-
zachte boter in stukken65 g
-
suiker50 g
-
melk10 g
-
zout1 snuifje
Afwerking
-
gedroogde veenbessen60 g
-
rode bietensap20 g
-
bloem10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
193 kJ /
46 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0.3 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix it yourself
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Gestoomde spinaziecake
35min
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Quinoasalade
40min
Granité van koffie
8h 10min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Vegan moussaka
1h 50min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Linzensoep met spinazie
50min
Moussaka met linzen
2h 20min