Appareils et accessoires
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Prép. 20min
Total 1h
8 stuks
Ingrédients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
337.6 mg
Protides
15 g
Calories
1332 kJ /
318.4 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
26.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nessuna valutazione
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nessuna valutazione
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Forel met hollandaisesaus
50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Lichtblauw gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Fruitige saladedressing
5min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Aardappelsoep met curry
35min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nessuna valutazione
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Rudolphs Mocktail
30min