![Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92ff14e4-cc1a-49ec-a5f4-8d260daa7cc4/Derivates/2324d5ff-ade6-4b22-a94b-e15fe95bd969.jpg)
Versions compatibles
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (optionnel)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 34 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 486 mg
Recettes alternatives
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5 Std.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Pas d’évaluation
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 min