Appareils et accessoires
Pork and porcini roulade
Prép. 45min
Total 5h 15min
8 portions
Ingrédients
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
203.2 mg
Protides
36.6 g
Calories
1108.6 kJ /
264 kcal
Lipides
12.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bloody Mary
10min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Pimento Cheese Puffs
30min
Sticky toffee puddings
1h
Lavender honey ice cream
12h 25min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Apple and cranberry farro salad
35min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Raspberry-infused vinegar
73h 10min
Passionfruit and coconut slice
5h
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Hot chocolate on a stick
1h 20min