![Pickled fruit salad with honey labne Pickled fruit salad with honey labne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ab21994-2aa5-4f77-92de-e154d7d1173f/Derivates/e7e3a7bf-1416-442d-bd58-1327e8d52025.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Protides
- 8.7 g
- Glucides
- 65.8 g
- Lipides
- 2.1 g
- Graisses saturées
- 1.1 g
- Fibre
- 9.6 g
- Sodium
- 104.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Warm cabbage dish
15 Min
Mango and labne slice
28 godz.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Mexican chicken soup
30 Min
Baby's first Christmas
2h
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Noodle soup
35 Min
Russian beetroot salad
1h 10min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Eggplant rotolo
1h 40min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min