Versions compatibles
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken salad
- 500 g water
- 160 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g leek, white part only, cut into thin slices (2 cm)
- 2 pinches dried oregano, to season
- 2 pinches ground cayenne pepper, to season
- 2 pinches ground coriander, to season
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into thirds
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 70 g mixed baby salad leaves (e.g. watercress, spinach, silverbeet)
- 3 radishes, cut into thin slices (optional)
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing
Cranberry dressing
- 50 g dried cranberries
- 1 - 2 tbsp red wine vinegar, to taste
- 70 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ garlic clove
- 2 - 3 tbsp water
- 1 tsp sugar
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3063.4 kJ / 732.2 kcal
- Protides
- 39.7 g
- Glucides
- 43.6 g
- Lipides
- 44.6 g
- Graisses saturées
- 10.1 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 401.4 mg
Recettes alternatives
Chicken Caesar pasta salad
55min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Pork san choy bau
25 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Broccoli salad
10 Min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Poached chicken with liquid stock
25 Min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min