Appareils et accessoires
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
Prép. 10min
Total 12h 20min
8 portions
Ingrédients
-
3 - 6 cardamom podsground cardamom2 - 3 tsp
-
unsalted pistachios, shelled, peeled plus extra to garnish3 ½ oz
-
raw cashews, unsalted7 oz
-
sugar3 ½ oz
-
unsweetened almond milk divided35 oz
-
1 tsp pistachio extractvanilla extract1 tsp
-
3 ½ - 4 ½ oz agave, to tasteglucose syrup to taste3 ½ - 4 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
282 mg
Protides
12 g
Calories
1785 kJ /
425 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Frozen Desserts
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Oat Milk
1h 10min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Dairy Free Tzatziki
15min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Superfood Energy Balls
35min
Cashew Coconut Milk
10min
Cashew Milk
5min
Sauerkraut
96h
Avocado and Hemp Pesto
10min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min