Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper Aioli
Prép. 15min
Total 20min
15 oz
Ingrédients
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
191.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
240.6 kJ /
57.5 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Guacamole
5min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
White Bean and Feta Dip
5min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Texas White Bean Salad
15min
Southwest Quinoa
40min
Black Bean Dip
5min
Spiced Corn Salad
25min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min