![Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0085f988-deca-418d-a123-4cc8249730e4/Derivates/2b73d8ed-abac-430b-979a-b2c81c44e9d0.jpg)
Versions compatibles
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Olive Tapenade
- 2 oz pitted black olives
- 2 oz pitted green olives
- 1 tbsp capers
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 5 fresh basil leaves
- ⅛ tsp smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 3 oz red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs parsley, leaves only
- ½ oz olive oil, plus extra to grease
- 17 ½ oz water
- 7 oz new potatoes, peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)
- 3 oz red bell peppers
- 2 oz mushrooms, sliced (approx. ¼ in.) (optionnel)
- 6 large eggs
- 2 oz whole milk
- ½ tsp ground paprika
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 687 kJ / 164 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 5.6 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 1.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Quiche Lorraine
50min
Lemon Sorbet
8h 30min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Cod with Citrus Butter
50min
Caprese Frittata
30 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min