Appareils et accessoires
Savory Butternut Squash Pies
Prép. 30min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cold, diced (¼ in.)6 oz
-
ice water2 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
bacon diced8 oz
-
Mexican chorizo casings removed, in pieces8 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (1 in.)30 oz
-
maple syrup2 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
large egg1
-
water1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
23 g
Calories
5410 kJ /
1293 kcal
Lipides
101 g
Fibre
6 g
Glucides
77 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tuna Avocado Bowl
50min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Asian Cabbage Salad
50min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Thai Curry Noodles
25min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30min
Fajitas
35min
Huevos Rancheros
45min
Mediterranean Chicken
35min