Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

4.1 (44 évaluations )

Ingrédients

Red velvet cakes

  • 120 g buttermilk
  • ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
  • 1 egg
  • 150 g plain flour
  • 150 g caster sugar
  • 30 g cocoa powder
  • 65 g salted butter, softened
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Vanilla cream cheese icing

  • 150 g cream cheese, cut into pieces
  • 150 g salted butter, cut into pieces
  • 50 g icing sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • ¼ tsp vanilla bean paste

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1162.9 kJ / 276.9 kcal
Protides
3.9 g
Glucides
26.7 g
Lipides
17.6 g
Graisses saturées
11.3 g
Fibre
1 g
Sodium
275.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives