Appareils et accessoires
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Prép. 10min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
610.7 mg
Protides
23.6 g
Calories
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Lipides
46.9 g
Fibre
11.7 g
Graisses saturées
13.2 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mark Southon
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Chicken and feijoa curry
35 min
Mexican stack
45 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min