Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protides
- 69.5 g
- Glucides
- 23.6 g
- Lipides
- 23 g
- Graisses saturées
- 10.7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1021.8 mg
Recettes alternatives
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Gluten free chicken and leek pies
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Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Meatloaf with red sauce
1u. 15min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1u. 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Beef stroganoff
35min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Veal involtini
35min
Caprese hasselback chicken
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Warm Caesar salad with polenta croutons
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Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min