Appareils et accessoires
Mushroom Meat Sauce
Prép. 5min
Total 50min
5 jars
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
2018 mg
Protides
41 g
Calories
1477 kJ /
353 kcal
Lipides
50 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Hakka Yam Abacus
20min
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Long Bean Rice
1h 10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chicken porridge with century egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min